Pamatīpašības

Zīmols HUAWEI
Kolekcija HUAWEI WATCH GT 3 PRO
Modelis 55028467
Garantija 2 gadi
Krāsa pelēka
Enerģijas avots bezvadu uzlāde
Ūdensizturība 100M/10ATM
Stikliņš safīra
Savietojamība IOS / Android
Displejs skārienjutīgs / AMOLED
Lietotnes valoda EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / HR / SL / BG / ET / FI / EL / LT / LV / RO / SV
Atbalstītās satelītu sistēmas GPS / GLONASS / Beidou / Galileo / QZSS
Kam vīriešu
Tips smart
Ekrāna izšķirtspēja 466x466 px
Baterijas kapacitāte 530 mAh
Sporta režīmi > 100
Baterijas izturība - standarta režīms (dienās) 14

Siksniņa

Materiāls āda
Aizdares veids standarta aizdare
Siksniņas platums 22 mm

Futrālis

Materiāls keramika / titāns
Forma apaļa
Diametrs 46,6 mm
Biezums 10,9 mm

Iepakojums

  • oriģinālais iepakojums HUAWEI
  • oficiāla garantija

Funkcijas

hronometrs, Barometrs (260 / 1.100 hPa), Vētras signalizācija, Ikdienas signalizācija, Mēness fāzes, GPS navigācija, Paisuma un bēguma grafiki, kalorimetrs, Kompass, soļu skaitītājs, laika prognoze, Recovery Time (reģenerācijas laiks), niršanas režīms, viedpulkstenis, Altimetrs, Music Control, Miega monitors, Paziņojumi, Pielāgojams ciparnīcas dizains, Brīdinājums par dzeršanas režīms, Brīdinājums par neaktivitāti, Treniņa funkcijas, Treniņu analīzes, Sirdsdarbības mērīšana, VO2 MAX, Stresa mērīšana, Skābekļa mērīšana asinīs, Ķermeņa temperatūras mērīšana, Sporta režīmi, EKG mērīšana, Bluetooth zvani, Elpošanas vingrinājumi, Route back, Golfa treneris
Detalizēts funkciju apraksts

Kādēļ iepirkties IRISIMO

  • autorizēts garantijas un pēcgarantijas serviss
  • sava noliktava
  • profesionāli apmācīts personāls
  • tirgū darbojamies jau gandrīz 20 gadus
  • īpaši ātra piegāde
  • aproces saīsināšana bez maksas
  • esam klientu pārbaudīts veikals
  • gravēšana un dāvanu iesaiņojums
  • novēlējums bez maksas
  • vienkārša preces apmaiņa un atgriešana
  • bonusa pakalpojumi atsevišķiem produktiem bez maksas
  • ekskluzīvas preces piedāvājumā
  • droši maksājumi tiešsaistē
why_us

Detalizēts funkciju apraksts

Futrāļa materiāls: keramika

Keramikas galvenā priekšrocība ir tās augstā cietība un krāsu noturība. Tā ir cietāka par nerūsošu tēraudu, un tāpēc tai ir īpaši augsta izturība pret saskrāpēšanu. Tas ir antialerģisks, un tāpēc piemērots visiem ar paaugstinātu ādas jutīgumu. Tā galvenais trūkums ir trauslums – stipra trieciena gadījumā tas var salūst.

Futrāļa materiāls: titāns

Titāns nesatur tādas papildvielas kā niķeli un svinu, tas ir piemērots alerģijas slimniekiem. Tas neizraisa nekādu negatīvu reakciju ar ādu. Tas ir ciets, krāsu noturīgs un ļoti viegls.

Enerģijas avots: bezvadu uzlāde

Siksniņas materiāls: āda

Āda ir viens no visiecienītākajiem materiāliem, ko izmanto rokas pulksteņu siksniņām. Tā rada elegantu iespaidu, neizraisa aukstuma sajūtu un vienkārši pielāgojas plaukstas locītavai.

hronometrs

Hronometrs ļauj mērīt laika posmu.

Barometrs (260 / 1.100 hPa)

Speciāls sensors mēra gaisa spiedienu, un nomērītās vērtības tiek attēlotas rokaspulksteņa displejā. Mērīšanas diapazons ir 260/1100 hPa. Attēlošanas vienība ir 1hPa. Displejā tiek attēlots arī atmosfēriskā spiediena grafiks. Izmaiņas grafikā tiek attēlotas automātiski un regulāros intervālos. Atbilstoši izmaiņām grafikā vienkārši noteiksiet laika maiņu.

Vētras signalizācija

Pēkšņa atmosfēriskā spiediena maiņas gadījumā, pulkstenis ar skaņas signālu brīdina par vētras tuvošanās draudiem.

Ikdienas signalizācija

Signalizācija atkārtojas katru dienu norādītajā laikā.

Mēness fāzes

Šī funkcija attēlo aktuālo mēness fāzi. Aktuālā fāze tiek attēlota ar speciālas ikonas palīdzību digitālajos rokaspulksteņos vai mazajā ciparnīcā analogajos (pulksteņrādītāju) rokas pulksteņos.

GPS navigācija

Rokas pulkstenis ir aprīkots ar GPS navigāciju.

Paisuma un bēguma grafiki

Rokas pulksteņa displejā ir attēlots aktuālais paisuma un bēguma stāvoklis ar vienkārša grafika palīdzību. Šis attēlojums atbilst aktuālajai mēness fāzei. Ievadot ģeogrāfisko platumu un garumu tajā reģionā, kurā atrodaties, un vienkārši noskaidrosiet aktuālo stāvokli.

kalorimetrs

Rokas pulkstenis aprēķina sportošanas laikā sadedzinātās kalorijas.

Kompass

Kompass rokas pulkstenī attēlos ziemeļus un pārējās debespuses. Displejā vēl tiks attēlots virziena leņķis attiecībā pret mērķi no 0 - 359 grādiem. Attēlošanas izšķirtspēja/precizitāte ir 1 grāds. Kompasam būtu jābūt obligātam visu piedzīvojumu meklētāju, tūrisma un brīvdabas aktivitāšu entuziastu aprīkojumam.

soļu skaitītājs

Sensora sporta funkcija, kas izmanto integrēto trīsasu akselerometru. Soļu skaitītāju ir iespējams ieslēgt manuāli, vai arī tas ieslēdzas automātiski, pamanot iešanu vai skriešanu. Displejā tiek attēlots kopējais soļu skaits un soļu skaits stundā, turklāt ir pieejama mērķa vērtības iestatīšana no 1000 līdz 50 000 soļiem, kuras sasniegšana tiek pavadīta ar skaņas signālu. Rokas pulksteņa ciparnīcā tiek norādīta arī staigāšanas norise, signalizējot par nepietiekamu aktivitāti.

laika prognoze

Rokas pulkstenis atbilstoši atmosfēras spiedienam prot paredzēt laikapstākļus dažām tuvākajām stundām.

Recovery Time (reģenerācijas laiks)

Reģenerācijas laiks ir noteikta aplēse, cik ilgs laiks pēc slodzes organismam būs nepieciešams, lai pilnīgi atjaunotos, un kad tas būs gatavs pilnas intensitātes slodzei atbilstoši jūsu ķermeņa fiziskajai sagatavotībai. Laiks izriet no slodzes ilguma un intensitātes, kā arī no iepriekšējos treniņos akumulētā kopējā noguruma. Spēku reģenerācijai nepieciešamais laiks izriet no atsevišķu treniņu datiem, un ņem vērā arī agrāka treniņa faktu vēl pirms organisma pilnīgas atjaunošanās.

niršanas režīms

Rokas pulkstenis ļauj reģistrēt atrašanās zem ūdens laiku, niršanas dziļumu, laiku, kas pavadīts zem ūdens un tamlīdzīgi.

viedpulkstenis

Rokas pulksteni ar bluetooth palīdzību savienosiet pārī ar ierīcēm, kas darbojas ar Android un iOS sistēmām.

Altimetrs

Barometrisks devējs reģistrē atmosfēras spiedienu, un atbilstoši tam aprēķina augstumu virs jūras līmeņa. Altimetrs prot nomērīt augstumu līdz par 10 000 metriem virs jūras līmeņa.

Music Control

Ar rokas pulksteni jums jebkurā vietā un jebkurā laikā ir tūlītēja piekļuve savai iecienītajai mūzikai. Nospiediet taustiņu “atskaņot” un iegrimstiet toņos, kas ietekmēs jūsu domas, sajūtas un aktivitātes.

Miega monitors

Pēc aktivizēšanas seko un reģistrē noteiktas ķermeņa funkcijas miegā. Pamatojoties uz saglabātajiem datiem no kustību sensora un pulsa frekvences, lietotnē var analizēt miega norisi un kvalitāti, kā arī atklāt aptuvenu rīta noguruma iemeslu.

Paziņojumi

Viedpulksteņi spēj jūs ar skaņas signālu informēt par ienākošu ziņojumu vai notikumu. Var iestatīt arī sociālo tīklu, īsziņu, e-pasta, lietotņu, kalendāra un modinātāja paziņojumu saņemšanu.

Pielāgojams ciparnīcas dizains

Vienkārši un ātri mainiet ciparnīcas izskatu. Iespējas ir praktiski neierobežotas, un tikai jūsu ziņā ir tas, vai izmantosiet savu iecienīto fotogrāfiju vai luksusa rokas pulksteņa ciparnīcas dizainu.

Brīdinājums par dzeršanas režīms

Rokas pulkstenis jūs regulāros intervālos brīdinās par organisma hidratācijas nepieciešamību, ar to nodrošinot optimālus nosacījumus treniņa procesam.

Brīdinājums par neaktivitāti

Pamatojoties uz datiem, kas saņemti no kustības sensoriem, rokas pulkstenis brīdina par nepieciešamību veikt aktivitātes tā, lai jūs sasniegtu plānoto enerģijas patēriņu.

Treniņa funkcijas

Pilnvērtīgs noderīgu funkciju komplekts ietver arī nobrauktā attāluma, ātruma, kustības tempa attēlošanu, kā arī virkni citu vērtību, kas aprēķinātas, kombinējot datus, kas iegūti no GPS un no akselerometra. Funkcijas sniedz priekšstatu par laiku (pagājušais laiks, apļa laiks, apļa garums, vidējais ātrums), augstumu virs jūras līmeņa (kumulatīvais kāpums, kumulatīvais kritums, kāpuma/krituma ātrums), sadedzinātajām kalorijām un sirdsdarbības frekvenci.

Treniņu analīzes

Izvērstu datu attēlošana par treniņu, vingrinājuma stāvokli, norisi un fitnesa aktivitātes progresu, treniņa slodzes attīstību, VO2MAX un aptuveno laiku, kas nepieciešams, lai organisms atjaunotos, ieskaitot.

Sirdsdarbības mērīšana

Ar integrēta optiska sensora palīdzību tiek novērota sirdsdarbība līdz maksimālajai vērtībai – 220 sitieniem minūtē. Ir iespējams reģistrēt un attēlot pašreizējo sirdsdarbības frekvenci, kas ir pamatā mērķa frekvences iestatīšanai, minimālās un maksimālās frekvences izvērtēšanai, grafiskam aktuālās frekvences zonas rādījumam un sirdsdarbības norises grafikam.

VO2 MAX

VO2 MAX, vai arī skābekļa patēriņa maksimālais ātrums ir viens no vissvarīgākajiem aerobā snieguma rādītājiem. To norāda kā relatīvo ātrumu, kas liecina par skābekļa daudzumu, ko patērē mililitros uz kilogramu ķermeņa svaru minūtē. Jo vērtība ir augstāka, jo vairāk skābekļa nonāk muskuļos.

Stresa mērīšana

Skābekļa mērīšana asinīs

Ķermeņa temperatūras mērīšana

Sporta režīmi

EKG mērīšana

Pārbaudiet, kā darbojas Jūsu sirds. EKG funkcija izmanto optiska devēja un elektrokardiogrammas kombināciju. Mērīšanas process ilgst aptuveni 30 sekundes. Diagrammu ar sirdsdarbības pierakstu varat apskatīt pieslēgtajā viedtālrunī.

Bluetooth zvani

Zvaniet un atbildiet uz zvaniem tieši no sava rokas pulksteņa. Pateicoties iebūvētajam skaļrunim un mikrofonam, rokas pulkstenis aizstās bezvadu brīvroku režīmu, Jums nebūs aizņemtas rokas un Jūs varēsiet pilnībā koncentrēties tam darbam, ko tieši darāt.

Elpošanas vingrinājumi

Maziniet spriedzi un pazeminiet stresa līmeni. Ieslēdziet elpošanas vingrinājumus, rīkojiet saskaņā ar norādījumiem, kas redzami rokas pulksteņa displejā, un atgūstiet omulību.

Route back

Pēc Route back funkcijas ieslēgšanas treniņa vai pastaigas dabā sākumā rokas pulkstenis reģistrēs veikto maršrutu un pēc mērķa sasniegšanas Jums palīdzēs droši atgriezties vietā, no kuras uzsākāt ceļu.

Golfa treneris

Ūdensizturība: 100M/10ATM

Rokas pulksteņi ar ūdens necaurlaidības apzīmējumu 100M/10ATM ir paredzēti peldēšanai, zemūdens peldēšanai ar masku, bet ne zemūdens peldēšanai ar elpošanas ierīci. 100M/10ATM apzīmē ūdensizturību, kas standartizēta ar normu ISO 6425. ISO testi iekļauj temperatūru maiņu, dziļumu, spiedienu (ūdens, gaisa) dažādi ilgā laika posmā miera stāvoklī un manipulējot ar rokas pulksteņa operatīvo daļu.

Stikliņš: safīra

Rokas pulksteņa safīra stikliņš tika izgatavots laboratorijā, kausējot alumīnija oksīdu (Al2O3) ūdeņraža un skābekļa klātbūtnē 2000 °C temperatūrā. Pēc kristalizācijas korunda “bumbiera” formā, to sagriež un tālāk apstrādā atbilstoši nepieciešamajai formai un izmēram. Safīra stikliņš ir viscietākais stikliņš, kas tiek izmantots rokas pulksteņiem. Minerālu cietības skalā tas atrastos otrajā vietā aiz dimantiem, to ir iespējams saskrāpēt tikai ar dimantu. Vienīgais tā trūkums ir trauslums.

Aizdares veids: standarta aizdare

Visizplatītākais aizdares veids, ko izmanto lielākoties ādas un silikona siksniņām. Sprādzi vienkārši aizvērsiet attiecīgajā caurumiņā pēc vajadzības.

Šis produkts nav medicīniska ierīce, un tas nav paredzēts ne diagnostikai, ne ārstēšanai, ne jebkādu saslimšanu profilaksei. Reģistrētie dati un novērošanas rezultāti ir tikai aptuveni.

Novērtēt šo produktu

Pagaidām nav novērtējumu.

Man ir jautājums par produktu

Pagaidām nav jautājumu.

Pircējam ir tiesības atkāpties no pirkuma - pārdevuma līguma, nenorādot iemeslu, saskaņā ar likuma Nr. 102/2014 Z.z., “Par patērētāja aizsardzību tālpārdošanā” 7. un turpmākajiem pantiem 14 dienu laikā no preču pārņemšanas.
* Precīzus atdošanas un apmaiņas nosacījumus atradīsiet sadaļā
ATDOŠANA UN APMAIŅA

Taču tas nav viss! IRISMO nopirkto preci varat atdot 12 mēnešu laikā no tās iegādāšanās.
Vēlos uzzināt vairākPreces atdošanas nosacījumi 12 mēnešu laikā.

Ieteiktie piederumi